Tonal Control: Kontroll alatt tartott árnyalás

Az árnyalás nem más, mint egy végtelen játék a színekkel, ám ennek a technikának is megvannak a maga pontos szabályai. Könnyítsd meg a munkádat a Matrix új, savas hajszínező családjával a biztos és kiszámítható színeredmények elérése érdekében!

A világosítás és az azt követő árnyalás egyike azon népszerű szolgáltatásoknak, amelyet a vendégek otthon nem tudnak maguknak professzionálisan megvalósítani, így a tökéletes eredményhez mindig szükség van egy profi fodrász ügyes kezeire. Ugyanakkor az egész folyamat pontos munkavégzést és tökéletes koncentrációt igényel. Sok fodrásznál pánikot és stresszt válthat ki, ha hatóidő előtt öblítik le a hajszínezőt, így a kapott színeredmény nem biztos, hogy olyan átütő lesz. A keverék azonnal oxidálódik, és a kapott színeredmény mérföldekre lehet a kívánttól.

Szabadulj meg az aggodalmaktól!

A Matrix célja az, hogy olyan újításokat vezessen be, amelyek segítenek ezeket az árnyalás során jelentkező kellemetlen érzéseket elkerülni. Elvégre a hajjal való munka egyet jelent a szórakozással, a szabadsággal, a képzelet teljes kibontakoztatásának lehetőségével. A Tonal Control színezőkkel sokkal magabiztosabban végezheted az árnyalást, hiszen a színpaletta minden árnyalata tökéletesen kiszámítható eredményt biztosít. A világosítást követő árnyaláshoz tervezett 15 különböző tónusú, gél állagú, savas hajszínező lehetővé teszi, hogy élőben nézhesd végig a pigmentáció folyamatát.

Válogass kedvedre az árnyalatok széles kínálatából – a platinaszőkétől egészen a hamvas sötétbarnáig – sőt a palettáról természetesen a finomabb színeredmények elérését biztosító „Clear” sem hiányozhat. Ezek a hajszínezők rendkívül gyorsan alkalmazhatók, ecsettel vagy applikátorral is könnyedén, egyenletesen felvihetők a hajtövektől egészen a hajvégekig. Használatuk által az árnyalás folyamata jelentősen leegyszerűsödik, miközben te minden aggodalom nélkül hagyhatod, hogy a keverék kifejtse varázslatos hatását a hajon. A Tonal Control termékcsalád gondoskodik arról, hogy a világosított hajon elért színeredmény tökéletes összhangban álljon a vendég és a fodrász elvárásaival.

Miért fogsz azonnal beleszeretni ezekbe a termékekbe?

  • Valós időben is jól látható oxidáció: kiszámíthatóságot biztosít. A hajszínezők a 20 perces hatóidő alatt fokozatosan sötétednek, így mindig pontosan fogod tudni, mikor kell leöblíteni a terméket.
  • Színkódolás: minden színcsoport tubusának más színe van, így nem lehet összekeverni őket, és nem fogsz összezavarodni a használatuk során.
  • Hosszantartó eredmény: a Matrix termékek nemcsak a színt változtatják meg hatékonyan, hanem ápoló hatással is bírnak. Készülj fel, és főleg készítsd fel vendégeidet a lenyűgöző színeredményekre, amelyek akár hat hétig* is tartósak és káprázatosan ragyogóak maradnak.

*Hetente 4 alkalommal történő hajmosás = 24 hajmosás mellett

Soha többé ne ess pánikba – itt az ideje, hogy vendégeid minden kívánságát bátran és magabiztosan teljesítsd. A Tonal Control teljes körű portfóliója szabad kezet és boldog mosollyal kísért, nyugodt munkavégzést biztosit a számodra, amelynek eredményével vendéged is tökéletesen elégedett lesz.