Válj fodrászcsaládunk tagjává

Csatlakozz hozzánk!

 

Szeretnék a Matrix márkával dolgozni

Matrix közösség

Az inspiráció, a kreativitás, az egyszerűen használható termékek és könnyen alkalmazható szolgáltatások által hajtott professzionális fodrászok legnagyobb és legképzettebb nemzetközi közösségét alkotjuk. A Matrix mindenki előtt nyitva áll.

Válj fodrászcsaládunk tagjává
 

Márkánk kommunikációja

Egyértelmű

A legnehezebb kérdéseidre is egyértelmű, szakmai megoldásokat biztosítunk. Termékeket, technikákat kínálunk, amelyekkel mindennapi munkád vonzóbb lesz és színvonalasabb.

Optimista

Lelkesítünk, inspirálunk és önbizalmat adunk, hogy valóra válthasd álmaidat. Márkánk a hatékonyság mellett, kreativitást, önkifejezést és szórakozást biztosít számodra.

Nyitott

Mi a kölcsönös párbeszédben hiszünk, mindig őszinték és közvetlenek vagyunk, viszont fontos számunkra a spontaneitás is.

Barátságos

Mindenkit szeretettel fogadunk. Minden kollégát ösztönzünk a tanulásra és arra bátorítunk, hogy merjen «játszani» a hajjal tapasztalattól függetlenül.

Támogatjuk lojális partnereinket!

Segítség a mindennapokban, inspiráció és támogatás szalonod hatékony fejlesztésében. Válj fodrászcsaládunk tagjává, lojalitásodat rengeteg előnnyel jutalmazzuk.

Lépj be a
Matrix klubba
Gyűjtsd a
Matrix dollárokat
Váltsd be a
Matrix dollárokat
Klubajándékok
Képzések
Szalonfejlesztés

Csatlakozz hozzánk

Válj te is professzionális fodrászokból álló nagy családunk tagjává!
A Matrix mindenki előtt nyitva áll.

A Matrix Professional az Ön személyes adatait csak a képviselő általi felkeresés végett, illetve statisztikai és piackutatási célokra használja fel. Személyes adatainak felhasználási módjával kapcsolatban további információk adatvédelmi szabályzatunkban olvashatók. A Matrix Professional a L'Oreal Magyarország Kft. (Budapest, Árpád Fejedelem útja 26., 1023.) tagja.

A személyes adatok kezelője a L’ORÉAL Magyarország Kft. (Budapest 1023, Árpád Fejedelem útja 26.). A L’Oréal Professionnel, a Redken, a Kérastase és a Shu Uemura márkák a L’ORÉAL Magyarország Kft. Professzionális Termékek divíziójához tartoznak.