A Matrix mindenki előtt nyitva áll

Arnie Miller
alapítónk

Ismerd meg Arnie Millert

Arnie Miller fodrász 1980-ban alapította a Matrix márkát, melynek nevét a szinergia és az összetartozás gondolata inspirálta. Arnie álma az volt, hogy egyetlen matrixban, azaz egyetlen egységes rendszerben nyújtson támogatást minden fodrásznak, minden hajtípusnak és minden vállalkozási formának. Ezért hozta létre a Matrix márkát, ahol senki sem érzi kívülállónak magát és ahol mindenkit szeretettel fogadnak.

Minden, amire egy fodrásznak szüksége van ahhoz, hogy kiváló munkát végezhessen.

Arnie Miller

történetünk

Fodrászoktól fodrászoknak

Lépéseinket több mint negyven év múltán is Arnie eredeti gondolata vezérli. Folyamatos innovációkkal és modern képzésekkel továbbra is elkötelezetten támogatjuk minden fodrász munkáját. A Matrix mindenről gondoskodik - másra már nincs is szükséged.

  • History
  • History
  • History
  • History
  • History
  • History
mantránk

Átgondoltan. Hittel. Megálmodva. Merészen.

A Matrix mantrájának születését Arnie eredeti elhatározása, egy összetartó fodrászközösség létrehozásának szándéka inspirálta.

ÁtgondoltanGondolkodj azokról az értékekről és elvekről, amelyek szerint élni szeretnéd az életed.

HittelHiggy magadban, képességeidben és a benned rejlő lehetőségekben.

MegálmodvaÁlmodj arról, milyen fodrásszá szeretnél válni.

MerészenLégy bátor és valósítsd meg az álmaidat.

Matrix online közösség

A szakma legnyitottabb márkája

A szakma legnyitottabb márkájaként nélkülözhetetlen eszközöket és önbizalmat adunk minden fodrásznak, legyen bármilyen korosztály képviselője, dolgozzon bármilyen környezetben vagy tartson szakmai élete bármelyik szakaszában, azért, hogy színvonalasabb lookokat alkothasson és maradéktalanul kiaknázhassa a benne rejlő alkotói és professzionális potenciált.

A Matrix mindenki előtt nyitva áll.

phones with social media