SoColor Pre-Bonded: Varázslatos Színek

„Rázzátok ki a hajfestési technikákat a kisujjatokból”. Márkánk legforróbb újdonságának, a hajkötés-védő koncentrátummal gazdagított SoColor Pre-Bonded tartós és féltartós hajfestékeinek köszönhetően pillanatok alatt valóra válthatjátok vendégeitek gyönyörű hajról szőtt álmait. 

 

Mitől olyan kivételes a Pre-Bonded technológia? Az árnyalatok taurinnal gazdagított, előkevert összetétele segít megóvni a hajrostok belső szerkezetét bármilyen hajfestési szolgáltatás közben. Ennek köszönhetően bátran nekiláthattok vendégeitek természetes szépségét decensen kiemelő apró színkorrekcióknak, vagy akár a teljes imidzsváltást elősegítő nagyszabású átváltoztatásoknak is.

 

  • Márkánk új, hajkötés-védővel gazdagított árnyalatai nem csak, hogy könnyű alkalmazást, de 100%-ban megbízható színeredményeket garantálnak. 
  • A SoColor Pre-Bonded a tökéletes színeredmények garanciája, még a nagyon igénybevett, szőkített haj esetében is. 
  • A termékek hajkötés-védő koncentrátummal gazdagított technológiája nem csak védi, de erősíti is a hajrostok szerkezetét. 

 

Válaszatok kedvetekre a  SoColor Pre-Bonded (tartós hajfesték) és a SoColor Sync Pre-Bonded (oxidációs színező) árnyalatai közül. 

 

Készen álltok a kihívásra? Engedjétek szabadjára kreatív éneteket - fedezzétek fel a Matrix hajfestékeket!