Sérült haj? Nem probléma! …a Matrix INSTACURE segítségével

Mit mondana a haj, ha beszélni tudna? Hogy táplálásra van szüksége? Hogy szenved a töredezettségtől? A Matrix meghallotta a haj segélykiáltását, és megalkotta a töredezett, sérült hajra kifejlesztett, speciális ápoló termékcsaládját, az Instacure-t.

A Matrix márka több mint 40 éve kínál egyszerű megoldásokat. A vendégek leggyakrabban sérült hajuk miatt fordulnak hozzánk, és az új Instacure termékek éppen az extrém módon megviselt haj problémáinak kezelésére szolgálnak. A fodrászati kezelések, hajfestés, bonyolultabb hajformázási megoldások, valamint az olyan káros külső hatások, mint a légszennyezettség vagy a klóros víz is folyamatosan hatással vannak a hajra, amely idővel elveszítheti erejét és ragyogását, és érzékennyé, töredezetté válhat.

Az Instacure ápoló termékcsalád célzottan a sérült, érzékeny hajrostokat veszi kezelésbe. A folyékony proteinekben gazdag koktél kitölti a haj porózus részeit, és védőpajzsot von a hajszálak köré. A haj típusa nem számít - az Instacure mindenkinek megfelelő választás, aki fel akarja venni a harcot a sérült hajjal szemben.

Miért nem hiányozhatnak az Instacure termékek a szalonodból?

  • A folyékony proteinek megbízhatóan kitöltik a haj mechanikai, illetve hő hatására károsodott, porózus területeit.
  • 60%-kal csökkenti a haj töredezettségét, ezáltal elérhető a kívánt hajhossz.
  • A haj porózus területeinek kitöltésével a haj bársonyosan puhává és rugalmassá válik. Az Instacure professzionális, mindenki számára elérhető szolgáltatás.
  • Az Instacure minden hajtípusra, színre és sűrűségre alkalmazható.

*Műszeres teszt: a töredezettség elleni porozitáscsökkentő permet használata esetén, egy kondicionáló hatással nem rendelkező sampon használatával összehasonlítva.

A teljes körű Instacure program

Biztosítsátok vendégeitek számára a rugalmas és egészséges haj nagyszerű érzését, amelybe minden nap újra és újra beleszerethetnek! Az Instacure termékeket használhatjátok a szalonokban, vagy ideális otthoni ápolóként is ajánlhatjátok őket vendégeiteknek

A teljes körű Instacure program:

1. Töredezésgátló tisztító sampon * – Tökéletesen előkészíti a hajat a további ápolásra, kíméletesen eltávolítja a felhalmozódott lerakódásokat, és gazdag proteintartalmának köszönhetően erősíti a hajat mosás közben.

2. Töredezésgátló tápláló balzsam * - Nagy mennyiségben tartalmaz folyékony proteineket a bármilyen típusú igénybe vett haj extra hidratálásáért. Csupán néhány perc alatt megerősíti és selymesebbé teszi a hajat.

3. Ápoló spray porózus, tördezett hajra * - A proteineken kívül a hajrostok teljes megújulásához nélkülözhetetlen B5-provitaminnal is gazdagított termék. Kitölti a haj porózus területeit, és lesimítja a töredezett hajvégeket.

Engedd be az Instacure rózsaszín hullámait a szalonodba, hogy segítsen megadni vendégeidnek a károsodásoktól mentes, hosszú haj ajándékát, amelyre mindig is vágytak!

*Technikai kiszerelésben is kapható.