Pro Backbar – tökéletes, akárcsak a munkád

Többé nemcsak egy álom, hogy professzionális segítséget kapj legyen szó bármilyen textúrájú haj ápolásáról. A Matrix Pro Backbar professzionális termékcsalád minden szakmai kívánalmadnak megfelel, miközben kielégíti a haj valamennyi igényét festés és más szolgáltatások során. Könnyítsd meg a munkádat a mosóban, és nyerj nagyobb teret a kreativitásodnak!

A különböző hajtípusok univerzális ápolása még sosem volt ilyen egyszerű. A Pro Backbar termékek erősen koncentrált, gazdag összetételének köszönhetően jelentősen felgyorsulhat a munkád a szalonban. Nem is a Matrixról lenne szó, ha nem állt volna elő ismét egy nagyszerű megoldással. A Pro Backbar termékek használatával nincs szükséged sok mindenre, mégis számos eredményt elérhetsz velük: tökéletesen előkészítik, feltöltik, táplálják és ragyogóvá teszik a hajat.

A Matrix Pro Backbar termékcsalád 4 termékből áll, és 4 lépésben segít, hogy a profizmus új szintjére lépj. Melyek ezek?

1. LÉPÉS: ALT ACTION – irritációmentes összetételű tisztító sampon

A gél állagú termékkel könnyű dolgozni, miközben a vendégeknek frissítő élményt nyújt a hajmosás. A sampon eltávolítja a hajformázó termékek maradványait, csakúgy, mint a klórt, illetve ellensúlyozza a kemény vizek nem kívánt hatásait is. Képes felszámolni a dobozos hajfestékek használatából eredő problémákat – mindezt akár percek alatt! A fejbőr felszíne kiegyensúlyozott marad, a haj volument és ragyogást kap.

TIPP: Alkalmazz a fejbőrön és a hajhosszon megfelelő mennyiségű sampont, habosítsd fel, majd öblítsd le. A sampon festés után is használható, mivel eltávolítja a nem kívánt árnyalatokat, de vedd figyelembe, hogy kismértékben viszont világosítja a frissen festett hajszínt.

2. LÉPÉS: INSTACURE – hajban maradó ápoló a porózus haj helyreállításáért

A könnyed összetételű permet segít hatékonyan kitölteni a haj porózus részeit, egységesíti a haj textúráját, és előkészíti a hajat valamennyi kémiai hatásra, beleértve a festést is. Ugyanakkor megkönnyíti a kifésülést, és bármilyen szolgáltatás után alkalmazható utolsó lépésként. A termék használatával a haj fényes, selymes és rugalmas lesz, a B5-provitaminnak és a búzaproteinnek köszönhetően pedig sima tapintásúvá válik.

TIPP: Permetezd frissen mosott hajra, majd fésüld bele. Bátran használd a permetet akár dauer vagy festés előtt is – tökéletesen kezeli a porózus hajat, lesimítja a kutikulát, így pedig csökkenti a szolgáltatás káros hatásait az érzékeny hajhosszon. Az Instacure permetet utolsó lépésként is használhatod a haj simává és ragyogóvá tételéhez.

 

3. LÉPÉS: TOTAL TREAT – egy valóban mélyápoló krémpakolás

Vendégedet csak 5 perc választja el a hidratált, selymes és rugalmas hajtól. Ez a glicerint tartalmazó gazdag krémpakolás még a nagymértékben károsodott hajat is mélyrehatóan táplálja. A haj rugalmas, telített, mégis könnyű. Gazdag összetétele ellenére a pakolás semmilyen hajtípust nem nehezít el.

TIPP: Csak a hajközépre, és a nedves hajvégekre vidd fel. Masszírozd a hajba, és hagyd hatni 5 percig. Ha szeretnéd megsokszorozni a hidratáló és tápláló hatást, alkalmazz hőhatást.

 

4. LÉPÉS NO STAIN – festés után alkalmazható, azonnali hatású festékfolt-eltávolító

Ezzel a termékkel eltávolíthatod a festési szolgáltatások után visszamaradt nem kívánt foltokat. Ezek leggyakrabban a kontúrvonalon és a fülek körül jelennek meg, de gyakran közvetlenül a fejbőrön is előfordulhatnak. A No Stain irritációmentes összetétele hatékonyan távolítja el a hajfestékmaradványokat a bőrről. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy átitatsz vele egy vattakorongot, majd gyengéden áttörlöd az érintett területeket. Az azonnali hatás garantált!

TIPP: A foltokat a festék felvitelét követően azonnal töröld le. A No stain a fejbőr megtisztítására is használható – a fejbőrről csak a hajfesték alapos leöblítése után kezdd el eltávolítani a foltokat, majd mosd le azokat az érintett területeket, ahol a No Staint használtad.

Válj hőssé vendégeid szemében - a Pro Backbar termékcsalád pedig a te hősöd lesz. Ezek a termékek nagymértékben megkönnyítik a munkádat a mosóban, és lehetővé teszik, hogy teljes figyelemmel és kreatívan végezhesd az összes fodrászati szolgáltatást.

Kedves Matrix család, rajta, próbáljátok ki!