Online Forradalom: Mindenki számára elérhető szakmai képzések és inspirációk

A Matrix örömmel mutatja be a L’Oréal Access képzési platformot. Olyan egyedülálló projektről van szó, amely végtelen lehetőségeket kínál minden egyes fodrásznak.  Szeretnétek Ti is lépést tartani a szakma vívmányaival? Szeretnétek szabadjára engedni művészi fantáziátokat? Nem szerettek várni, amíg sorra kerültök, inkább egyenesen a célotok felé törtök? Akkor jó helyen jártok. 

Emeljétek imádott hivatásotokat egészen új szakmai szintre - váljatok igazi profikká a szakmátokban. Ez az egyedülálló ONLINE képzési platform szempillantás alatt elrepít titeket  az inspirációk, az újdonságok és az innovációk világába, méghozzá egyszerre több trendi márka keretén belül.

Hogyan lássatok hozzá? A válasz egyszerű:

·       ingyenesen regisztráljatok, majd válasszátok ki, mi az, ami érdekel titeket. Mélyítsétek el művészi tudásotokat!

A platformon online kurzusok, tréningek, prezentációk, videók és segédanyagok várnak rátok, amelyek segítenek, hogy egy újabb hatalmas lépéssel feljebb lépjetek a szakmátokban. És mivel egy nagyszerű fodrász nem csak precíz művész, de egy kicsit pszichológus és üzletember is, ne hagyjátok ki az üzletfejlesztéssel, valamint a személyes fejlődéssel foglalkozó bejegyzéseket se. 

A tanulás új lehetőségeket, új távlatokat nyit meg előttetek. Elmélyíti az elméleti és gyakorlati tudást, de ami a legfontosabb, amit egyszer megtanultatok, azt már senki nem veheti el tőletek. A L'Oréal Access online platform minden olyan fodrászt szeretettel vár, aki nem elégszik meg az átlagos tempóval, és szeretne mindig egy lépéssel előrébb járni. BÁRMIKOR, BÁRHONNAN. Akár most azonnal. 

Fedezzétek fel a gyönyörű, egészséges haj titkát a Matrix márkával és a L’Oréal Access-szel.

* Az Access használati útmutatóját és a regisztrációs linket itt találjátok.