Matrix újdonságok: Szőkíteni jó!

Örömmel mutatjuk be márkánk legfrissebb szalonújdonságait, amelyekbe egész biztosan te is fülig beleszeretsz! Gyorsan észre fogod venni, hogy a világosítás az új termékek használatával most még játékosabbá és szórakoztatóbbá vált, mint valaha. Ismerd meg az új Open Air szőkítőport, amely ideális a preciz felvitelt igénylő, valamint a szabadkezes technikákhoz. A gyönyörű végeredmény érdekében használj SoColor Sync NGA savas színezőket, amelyekkel könnyedén követheted a meleg és hűvös melírok keveredésével hódító természetes „bronde”, szőkésbarna trendet.

Az az időszak, amikor a fodrászok féltek az olyan kihívásoktól, mint az intenzív világosítás vagy a nemkívánt sárga szőkítési alapok semlegesítése, immár a múlté. A világosítási szolgáltatásokra most nagyobb a kereslet, mint valaha, ezért engedd szárnyalni a fantáziádat, és kezdj el kísérletezni! A Matrix fáradhatatlanul építi a fodrászokba vetett bizalmat, és bebizonyítja, hogy a világosítási szolgáltatások változatosak, játékosak és szórakoztatóak, illetve, hogy ebben a játékban mindenki csak győztes lehet!

Precíz balayage az Open Air Pre-Bonded szőkítőpor segítségével

Olyan szőkítőre vágysz, amely nem szárad ki, és egyúttal a haj retteget kiszáradását is megakadályozza ? Az új Open Air pontosan ilyen! Könnyű állagú összetétele precíz felvitelt biztosít, és idomul a haj természetes formájához. Ideális a kreatív és a szabadkezes technikákhoz, illetve rendkívül hatékony – akár 7 színmélységnyi felvilágosításra is képes.

Ne félj az éles átmenetektől és attól, hogy károsítod a vendéged haját! Kívánságaik, bármennyire is igényesek – az Open Air-el teljes mértékben teljesülnek.

Miért fogod imádni ezt az új terméket?

  • A kaolinagyaggal dúsított Open Air könnyű és precíz felvitelt tesz lehetővé.
  • Beépített Pre-Bonded technológiát tartalmaz, amely a citromsavnak és a glicin aminosavnak köszönhetően rendkívül hatékonyan védi a hajat a világosítási szolgáltatások során.
  • Az Open Air népszerű rózsaszín csomagolásban kerül forgalomba, ráadásul a csomagolás belsejében is felfedezhető a jellegzetes rózsaszín szín. Élvezd a használatát anélkül, hogy aggódnod kellene a végső színeredmény miatt!

                  

A végzet asszonya szőkésbarna színt visel!

Természetes árnyalatok lágy világosítással, mintha csak a haj késői napfürdőt vett volna – ez az a bronde árnyalat, amelyet elővarázsolhatsz a SoColor Sync NGA savas hajszínezők segítségével. Amennyiben a vendég nem szeretne sem szőke, sem barna lenni, kínáld neki a hűvös és meleg árnyalatok áradatát, amelyek a finom átmeneteknek köszönhetően igazán különleges, természetes hajszínt eredményeznek.

A Bronde színezők három árnyalatban érhetők el:

  • természetes (N)
  • arany (G)
  • hamvas (A)

A merész hatás elérése érdekében alkalmazd őket ugyanazon vagy világosabb színmélységen. Ha a savas színezőt sötétebb hajra viszed fel, az árnyalat láthatósága túl gyenge lehet.

          

Frissítsd fel szalonod kínálatát, és bizonyítsd be vendégeidnek, hogy számodra nincs lehetetlen!