Matrix Mentor Program

Matrix kiemelt céljául tűzte ki az iskolák támogatását ebben a nehézségekkel teli időszakban. Nem várt nagy érdeklődés övezte a kezdeményezést és immár több mint 20 iskola élt a márka által nyújtotta lehetőségekkel. A Matrix-nak nagyon fontos, hogy a végzős diákoknak elsőkézből, online és interaktív módon nyújtson információt oktatóink által. Ezzel nagy segítséget tudunk nyújtani nekik a sikeres vizsga elérésében. Nagyszerű olvasni és hallani az elégedett tanárokat és látni a boldog diákok arcát, hogy milyen sokat tud adni nekik egy-egy online képzés. Bízunk benne, hogy hosszútávon tudunk támogatást adni az iskoláknak segítve őket a tanulásukban és szakmai fejlődésükben. Olvasd el Te is oktatóink véleményét a Mentor programról. 

Fekete Adrienn Matrix oktató

Nagyon jónak tartják a Matrix digitális oktatását. Egy szaktanárnak elég nehéz színesen tartani az online gyakorlatot. A végzős tanulóknak most  ez hatalmas segítség, mert ezen kívül nagyon kevés elérhető más fórumon. Szeretik, hogy van egy részletes oktatási terv, kiküldött csomagok,  Kahoot játék, és remélik, hogy hamarosan személyesen is tudnak találkozni a Matrix oktatásával.  Nagyon hasznosak a szakmai anyagok és az általános alap festés alapismeretek. A tanulónak az kell, hogy a terméket tanulja meg használni célirányosan és biztos gyakorlati használható tudást kapjon más oktatótól. A képzéseket a tanulókhoz igazítjuk, így az tartalmazza az aktuális elméleti és gyakorlati témákat, amit a szakmai vizsgáján használni fognak.

Bicskei Laura Matrix oktató

Nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam és nagyon hálásak az iskolák a munkánkért. A  szaktanárok azt jelezték, hogy óriási segítség nekik a Matrix online oktatásai. Az egyik kedvenc visszajelzés, amit kaptam: „Kedves Laura!  Nagyon szépen köszönünk mindent!  A Tanulókat teljesen elvarázsoltad!  Ebben az online oktatásban fénypont volt az oktatásod.”