Matrix club; a végtelen lehetőségek és ajándékok tárháza

A Matrixnál tudjuk, hogy a fodrászszakma nem csak egy munka, hanem egy életre szóló hivatás. Az alkotás, az inspiráció és az ötletek életre keltésének vágya.  Mi segítünk céljaitok és elképzeléseitek megvalósításában. Megkönnyítjük az álmaitok üzlete felé vezető utat, támogatjuk a kreativitásotokat, segítjük a szakmai fejlődéseteket és olyan bónuszokat kínálunk, amilyeneket máshol nem találtok. Lépjétek át velünk a Matrix club küszöbét! 

A Matrix család részévé válni még soha nem volt ennyire egyszerű. Hosszasan gondolkodtunk azon, hogyan mutathatnánk meg nektek, fodrászoknak, milyen nagyra tartjuk a munkátokat, hogyan ünnepelhetnénk meg a sikereiteket, hogyan tompíthatnánk a mélypontokat, és hogyan gondoskodhatnánk rólatok, mint igazi lojális családtagokról. Ezért hoztuk létre a Matrix clubot, amelyben számtalan előny és bónusz vár rátok. A felkínált előnyök mindegyike segít vállalkozásotok elindításában, vagy üzletetek fejlesztésében, fodrászszalonotok színvonalának emelésében, tudásotok elmélyítésében, ismertségetek növelésében és még több elégedett vendég toborzásában. 

Hogyan léphettek be a Matrix clubba? 

·       Egyszerűen és lelkesen! Regisztráljatok a Matrix weboldalán, töltsétek ki a rövid jelentkezési lapot és váljatok a Matrix család tagjává.

Matrix fodrászként számos előnyt élvezhettek, pl. nyithattok egy különleges „dollár számlát”. Gyűjtsétek a Matrix dollárokat, majd váltsátok be őket a nektek tetsző ajándékokra. 

·       A tagsági feltételek teljes szövegét itt találjátok: https://pro.matrixprofessional.hu/documents/ke-stazeni/2020-11-24/club_a_tagsag_feltetelei_2021.pdf

Mit kínál még a Matrix club: 

·       Technikai termékeket, 

·       ajándékokat a vendégeitek számára - amelyekkel meghálálhatjátok hűségüket, vagy amelyekkel segíthetitek a viszonteladási termékek értékesítését a szalonotokban,

·       szalondekorációkat és szalonfelszereléseket, 

·       állandó szalontámogatást. 

 

Lépjetek egy szinttel feljebb! Valósítsátok meg szakmai álmaitokat és váltsátok valóra vendégeitek gyönyörű hajról szőtt álmait is. 

Matrix Club