Lépjetek szintet szalonotokban az őszhajfedési szolgáltatás segítségével

Az őszülő haj mostanság már igazi trendnek számít, az elmúlt két évben egyre nagyobb népszerűségre tett szert. Vendégeink nagy része viszont ennek ellenére még mindig nem szeretné felhívni a világ figyelmét ősz hajszálaira. A megoldás igazán egyszerű: egy tökéletesen telített színeredményt biztosító hajfesték, amely képes az akár 100%-ban ősz hajat is gond nélkül fedni. A SoColor erre, és még ennél sokkal többre is képes!

Váljatok az őszhajfedés mestereivé, és adjátok meg vendégeiteknek, azt, amire igazán vágynak – egészséges hajat és természetesnek, frissnek tűnő hajszínt. Használjátok ki a már jól bevált szolgáltatásokat, hiszen a Matrix már bizonyított: márkánk évtizedek óta a hajfestés mesterének számít!

Az intenzíven fedő SoColor kollekció megoldást kínál bármilyen típusú őszülő, vagy már ősz hajra. Nem számít, hogy vendégeitek csak most fedezték fel az első ezüst hajszálakat a frizurájukban, vagy már beleuntak őszülés látványába, Ti minden helyzetben meg tudjátok őket nyugtatni. Hogy miért? Mert megtehetitek és mert képesek vagytok rá. Mi az a három fontos tulajdonság, amikkel a Matrix hajfestékek rendelkeznek?

  • Pre-Bonded – a hajkötés-védő koncentrátumnak köszönhetően még a legsérülékenyebb hajat is bátran festhetitek
  • Pre-Blended – az előkevert formulákkal bármilyen szőkítési alapot képesek lesztek akár azonnal semlegesíteni
  • Pre-Paired – minden árnyalat elő-párosított, azaz tartós hajfesték, valamint oxidációs színező formájában is elérhető. Így a tövektől egészen a hajvégekig fantasztikusan egységes színeredmények megalkotását teszik lehetővé

Az őszhajfedési szolgáltatásnak minden szalon alapvető szolgáltatásai közé kellene tartoznia. Azok a nők, akik szeretnék ősz hajszálaikat elfedni, nem ideiglenes megoldásra, hanem azonnali segítségre és hatékony eredményekre vágynak. Biztosítsátok ezt Ti is a számukra! Nincs több aggodalom, nincs több félelem. A Matrix professzionális hajfestékei nagyszerű eredményeket garantálnak. Ráadásul a termékek kifinomult összetétele elősegíti a sérülékeny hajszálak megóvását, így a festési szolgáltatás egyben ápoló szolgáltatásnak is minősül.

Az ősz haj trendje

Ez a trend nem új keletű, mondhatni évek óta tart, ám a világméretű koronavírus-járvány felbukkanásával egyre népszerűbbé vált. Az átmenetileg zárva tartó fodrászszalonok miatt a nők új módszerekkel próbáltak gondoskodni hajuk szépségéről, és sokan közülük fokozatosan ezüstszürkére növesztették a hajukat. Diane Keaton színésznő ősz haja például ikonikussá vált, de az olyan énekesnők, mint Lady Gaga vagy Ariana Grande, illetve a modell és színésznő Cara Delevingne szintén szívesen kísérleteznek különböző ősz frizurákkal. A Total Results SoSilver termékcsalád eltünteti a nem kívánt sárga pigmenteket a hajból, így remek megoldást nyújt a csodás ősz és ezüst hajszínek megőrzése terén.

Az ősz haj kifejezetten gyönyörű tud lenni, sőt, méltóságot sugároz. Viszont, ha a vendégetek szeretné elfedni ősz hajszálait, ne próbáljátok őt meggyőzni az ellenkezőjéről. Ajánljátok fel a Matrix hajfestési rendszerét, amelyből együtt kiválaszthatjátok a lehető legjobb megoldást a számára. Nincs több aggodalom, nincs több károsodás, csak gyönyörű, elegánsan visszafogott vagy akár drámai hatású eredmények - pontosan a vendégek igényeire szabva.