Ints búcsút a száraz hajnak a Matrix Food For Soft hidratáló hajápoló termékcsaládjával

Napjainkban, amikor a vízhiány az egész világot érintő, égető környezeti problémává vált, a száraz haj szomjúságának csillapítása nem is lehetne aktuálisabb. A fogyasztók egyre gyakrabban kérték tőlünk, hogy segítsünk száraz hajuknak új életet adni. A Matrixnál meghallgattuk kérésüket, és erre az igényre fókuszálva alkottuk meg az avokádóolajjal és hialuronsavval gazdagított, speciális hidratáló hajápoló termékcsaládot, a Food For Soft-ot.

A L’Oréal professzionális termékek divíziójához tartozó, dinamikusan fejlődő hajkozmetikai márka, a Matrix folyamatos inkluzivitásra való törekvésének megfelelően legújabb, mindennapos használatra szánt termékcsaládja hajtípustól függetlenül minden fogyasztó szívét megnyerheti. A Matrix folyamatosan törekszik az egyszerű és elérhető megoldások kifejlesztésére, ezért az új termékbevezetéssel egy időben a termékek csomagolását is megújítottuk. Az új csomagoláson egyszerűbben értelmezhető jelölések kaptak helyet, valamint az élénk színeknek köszönhetően a termékek könnyebben felismerhetők, a flakonok formája alapján pedig a terméktípusok is könnyedén megkülönböztethetők.

A fodrászok új kedvenc hajápolási termékcsaládja, a Food For Soft a hidratálásra szomjazó haj igényeit elégíti ki. Mindenkinek a haja igényel egy kis táplálást. A túlságosan igénybe vett, vastag szálú, ősz vagy hőhatás miatt sérült haj pedig különösen hálás lesz a minden hajtípusnak rendkívül selymes tapintást biztosító hajápolási rendszer előnyeiért.

                               

A hidratáló sampont, fésülést könnyítő hidratáló kondicionálót, intenzíven hidratáló ápoló pakolást valamint többfunkciós ápoló olajszérumot tartalmazó innovatív, professzionális termékcsalád akár 72 órán át segít megtartani a nedvességet a hajban, és akár 7-szer hidratáltabb hajat eredményez.* A termékek hidratáló erejüknek köszönhetően selymes tapintást, ragyogó megjelenést és sima felületet kölcsönöznek a hajnak. Emellett kondicionálják a hajat, és könnyebb kezelhetőséget biztosítanak neki. A termékek együttes használattal fejtik ki legjobban hatásukat: a sampon alkalmazását az ápoló és hidratáló kondicionáló vagy pakolás követi. A hajápolási rutin utolsó lépéseként a hajat a többfunkciós hajápoló olajszérummal kezeljük, amely amellett, hogy megőrzi a haj hidratáltságát és selymes tapintást eredményez, akár 230 °C-ig hővédelmet is biztosít.

*A Food For Soft sampon, kondicionáló és olaj együttes használata esetén, egy kondicionáló hatással nem rendelkező sampon használatával összehasonlítva.

                                        

A bőrápolás eredményeinek alkalmazása a hajápolásban

                               

A Food For Soft két legfontosabb aktív összetevőjét gyakran alkalmazzák a bőrápolásban: a nedvesítő hatásáról ismert hialuronsav nedvességgel tölti fel a hajszálakat, míg az avokádóolaj a hajszálak belsejébe zárja a nedvességet. A hialuronsav egy kivételes képességekkel rendelkező molekula, amely szivacshoz hasonlóan akár súlyának 1000-szeresét is képes megkötni víz formájában, így bármilyen hajtípust mélyen hidratál. A hialuronsav természetesen jelen van a testünkben, azonban a Matrix új hidratáló termékcsaládjának használata kimondottan ajánlott, ha külső hatások miatt a molekula természetes termelődése lelassul, és ezért újra kell tölteni a készleteket. A hialuronsav hatékonysága tovább fokozható a sokoldalú, könnyed avokádóolajjal, amely vízzáró védőréteget képez a hajszálakon, ezáltal a hialuronsav által megkötött vizet a hajszálak belsejébe zárja, és megelőzi a hidratáltság elvesztését. A termékek azonnal revitalizálják a hajat, és tapinthatóan selymessé teszik a hajszálakat.