Hagyd megnőni! Végre sikerülhet gyönyörűen megnöveszteni a hajad a Matrix Instacure segítségével

Sérült haj? Nem probléma! Vagy mégis? Számolj le egyszer s mindenkorra a haj sérüléseivel, és biztosíts a hajadnak egészséges puhaságot, fényt és végtelen hosszúságot. A gyönyörű haj olyan, mint egy álom. Valósítsd hát meg! A Matrix Instacure hajápolók segítségedre sietnek...

Lehet, hogy a frizurád trendi, ám ha a hajad túl száraz és sérült, akkor aligha fog ragyogni. Parancsolj megálljt a sprőd és porózus hajnak, és add meg neki azt a gondoskodást, amire szüksége van. Kezeld Matrix Instacure termékekkel, amelyeket a vékony szálú, normál, sprőd vagy akár az erősen károsodott haj igényeire fejlesztettek ki.

Matrix Instacure

A hajfestés, a hajszárítás, a formázás és a káros külső hatások, mint például a klór, a sós víz, a fagy vagy a napsütés, gyengévé, érzékennyé és idővel töredezetté teszik a hajat. Az ilyen hatásoknak gyakran kiszolgáltatott haj gyorsan elveszíti az erejét és a fényét, nem tud megfelelően nőni – mindig egészségtelennek és gyengének fog tűnni a hajhossz.

A Matrix Instacure termékcsalád azonnali segítséget nyújt a törékeny hajrostoknak. A folyékony proteinekben gazdag koktél kitölti a haj porózus részeit, és védőpajzsot von a hajszálak köré.

           

Keltsd életre a hajad!

  • A samponból, kondicionálóból és porozitáscsökkentő permetből álló teljes Instacure rutin akár 60%*-kal csökkenti a haj károsodását.
  • Láthatóan csökkenti a hajvégek töredezettségét.
  • A haj selymessé és rugalmassá válik, és könnyebben megnő a kívánt hosszra.
  • Az Instacure minden hajtípusra megfelelő.

*Műszeres teszt: a töredezettség elleni porozitáscsökkentő permet használata esetén, egy kondicionáló hatással nem rendelkező sampon használatával összehasonlítva.

A Matrix márka több mint 40 éve kínál professzionális hajápolási termékeket, amelyek a leggyakoribb és legspecifikusabb hajproblémákra is megoldást nyújtanak. Most te is kényeztetheted magad a fodrászok által tesztelt, egyszerűen használható és kimagaslóan hatékony termékekkel – így az otthoni hajápolási rutinod során is olyan gondoskodást kap a hajad, akár a szalonban. Az Instacure termékcsalád tagjait egyszerű használni. A hosszú hajhoz vezető út még sosem volt ennyire egyszerű!

         

INSTACURE TÖREDEZETTSÉG ELLENI SAMPON – gyengéden tisztít, és eltávolítja a nemkívánatos lerakódásokat a hajról, miközben a folyékony proteineknek köszönhetően már a mosás alatt erősíti a hajat.

INSTACURE TÖREDEZETTSÉG ELLENI KONDICIONÁLÓ – minden cseppje magasan koncentrált folyékony proteint tartalmaz. Extra adag hidratálást nyújt a károsodott hajnak. Használata után a haj azonnal selymessé és erőssé válik.

INSTACURE TÖREDEZETTSÉG ELLENI POROZITÁSCSÖKKENTŐ PERMET – a hajápolási rutin utolsó lépéseként nélkülözhetetlen termék az egészséges, hosszú hajért. A proteinek mellett B5-provitamint is tartalmaz, amely segít regenerálni a hajrostokat. A permet fixálja a hajat, és azonnal lesimítja a töredezett hajvégeket.

Mondj búcsút a töredezett, sprőd hajnak. Indulj el az erős, ragyogó és álomszerűen hosszú haj felé vezető úton. Használd az Instacure termékeket – professzionális hajápolás mindenkinek!

 

Vásárolj most