A Miracle Creator többfunkciós pakolása érzékiséggel tölti meg a hajat

Keltse életre vendégei haját a Total Results újdonságával! A Miracle Creator hajpakolásnak köszönhetően a Miracle szalonszolgáltatás teljeskörűvé és egyszerűen tökéletessé válik. Ez a Matrix által kifejlesztett, 20 különböző jótékony hatással rendelkező varázsszer a Total Results termékcsalád eddigi leguniverzálisabb terméke.

Az új Miracle Creator segítségével a haj már 60 másodperc alatt teljeskörű ápolásban részesül. Egyetlen perc alatt regenerálódik, tápláltabbá válik és készen is áll minden kihívásra! A könnyű, de intenzív formula egy pillanat alatt revitalizálja és megerősíti a haj minden típusát, bármennyire sérült vagy bármilyen hosszúságú hajról legyen is szó.

Ideális segítőtárs a szalonban

Építse be Miracle szalonszolgáltatásába ezt a gyorsan ható pakolást. Megingathatatlan segítőt kap a szép hajért folytatott küzdelemhez. A rózsaszínű pakolásnak, amely nem hagy színt a hajában, lenyűgöző, de diszkrét illata van, amelybe egyszerűen bele fog szeretni. Összetétele emellett minden hajtípusra alkalmas.

A MiracleCreator hajpakolás 20 szépítő tulajdonsággal rendelkezik. Melyek ezek?

·        Tápláló, hajsimító, ragyogó fényt ad,

·        segít megelőzni a haj töredezését és a hajvégek szálkásodását,

·        selymes tapintást, rugalmasságot, egészséges megjelenést kölcsönöz a hajnak,

·        szabályozza a göndörödést, a szálló hajszálakat és az elektrosztatikus hatást

·        revitalizáló, kitölti a porózus területeket, javítja a haj textúráját,

·        a haj észrevehetően selymesebb lesz, megkönnyíti a haj formázását és fésülését,

·        ideálisan előkészíti a formázást, nem nehezíti el a hajat,

·        festett hajra is alkalmazható.

Hogyan lehet teljes mértékben kihasználni a MiracleCreator előnyeit?

Igazán könnyen. Hajmosás után vigyen fel egy kis mennyiségű pakolást a nedves hajra. Az alkalmazás során a hangsúly elsősorban a hajhosszon és a hajvégeken legyen. Alaposan öblítse ki 60 másodperc elteltével, majd a vendég igényei szerint formázza a hajat. Ezután pedig már gyönyörködhet is az eredményben. Ezt az egyedülálló pakolást bátran ajánlhatja vendégeinekrendszeres használatra. Alkalmazható akár mindennap, de hetente legalább egyszer – hogy minden jótékony hatás fennmaradjon.

Matrix TIPP:

Mint ahogyan az minden terméknél megfigyelhető, minél finomabb a haj, annál kevesebb Miracle Creatorra van szükség. Finoman masszírozza a készítményt a hajba a mutatóujjával és a hüvelykujjával - ez megbízhatóan helyettesítheti a fésűt, amely szükségtelenül károsíthatja a nedves hajat.

Egészítse ki a Miracle hajápolási rutint a többfunkciós Miracle Creator spray használatával, amely tovább támogatja a pakolás hatásait. Táplálja és helyreállítja a hajat, és a vágás során is sokkal jobban fésülhetővé teszi.

A Miracle minden megálmodott frizurát valóra vált.