Biolage

Örökségünk

Amikor Arnie Miller 1990-ben felismerte, hogy a természet erőforrásait fel lehetne használni a haj állapotának megóvására és táplálására, megalkotta a Biolage termékcsaládot.

A szalonmárka nem pusztán a növényi összetevők alkalmazása miatt számított korszakalkotó márkának, hanem azért is, mert hitt abban, hogy a természet ereje a fodrászok és vendégeik jóllétét szolgálja. A termékek teljesítménye átütő volt: a haj gyengéd ápolása mellett gyönyörű eredmény elérését tették lehetővé. A Biolage-t világszerte szívükbe zárták a fodrászok. A Biolage márkát napjainkban nemzetközi szinten is piacvezetőként ismerik el a professzionális hajápolás világában és hírneve egyre csak erősödik. Hisszük, hogy a siker, a Biolage folyamatos fejlesztéseinek köszönhető, amelyek nyomán a hajápolás mindig magasabb szintekre léphet, a rendkívül hatékony, professzionális minőségű, növényi összetevőkből megalkotott termékkínálat bővülésével.

BIOLAGE - TERMÉSZET ADTA PROFESSZIONALITÁS, TUDATOSAN FEJLESZTETT MINŐSÉG

biolage.page.Header

Jó a hajnak

Mert elköteleztük magunkat az egészséges haj mellett

 • ÖSSZETEVŐK

  Termékeink természetes összetevőit a piacon fellelhető szintetikus alkotóelemek konkurenciaképes alternatívájaként nagy odafigyeléssel válogatjuk össze.

 • HATÉKONYSÁG

  Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a haj a lehető legegészségesebb állapotba kerülhessen, hiszen számunkra az egészséges haj egyet jelent a professzionális eredménnyel.

 • A HAJ MINDEN IGÉNYÉRE

  Katalógusunk olyan megoldások széles választékát kínálja, amelyek segítenek megoldani a haj legkülönbözőbb problémáit a viszkető fejbőrtől kezdve egészen a rendkívül porózus hajvégekig, a mozgással teli, fénytől ragyogó, egészséges haj eléréséért.

Jó neked

MERT A FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY NÁLUNK AZ ELSŐ HELYEN ÁLL

 • ÉRZÉKISÉG

  Minden termékünk formulája azon célkitűzés mellett született meg, hogy tapintásuk és illatuk is egyedülálló Biolage élményt nyújtson - a szalonban a személyre szabott szolgáltatásoknak, míg otthon a zuhany alatti felejthetetlen élménynek köszönhetően.

 • MINDIG EGYÜTT

  Márkánk a világ több, mint 60 országában van jelen, ahol offline és online közösségeket alkotunk.

 • EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD

  A környezettudatosság, a frissesség és a fenntarthatóság számunkra nem csak jól csengő trendi szavak. Olyan mindennapi értéket képviselnek, amely azonnal érezhetővé és átélhetővé válik, amint valaki átlépi szalonjaink küszöbét.

Jó a bolygónknak

MERT A FENNTARTHATÓSÁG BETARTANDÓ ÍGÉRET

 • ÖSSZETÉTEL

  Új formuláink fejlesztésekor minden esetben figyelembe vesszük a múlt, a jelen és a jövő környezetünkre gyakorolt hatását.

 • GYÁRTÁS

  A Biolage termékek fejlesztő és gyártó üzeme 100%-ban karbonsemleges, napenergiával működik és semmiféle hulladékot nem küld a lerakókra.

 • MŰANYAG FELHASZNÁLÁS

  Minden termékünk csomagolásánál újrahasznosított anyagok felhasználását részesítjük előnyben, ami egyébként az újrahasznosításuk második legjobb megoldása (up-cycling).

BIOLAGE TERMÉKEK


 

Biolage product
HYDRA SOURCE

CSILLAPÍTSD A GYÖNYÖRŰ HAJ IRÁNTI SZOMJADAT

Biolage product
COLOR LAST

ENGEDD RAGYOGNI GYÖNYÖRŰ HAJSZÍNED

Biolage product
VOLUME BLOOM

VARÁZSOLJ PÁRATLAN VOLUMENT, AMELY NEM OKOZ CSALÓDÁST

Biolage product
SMOOTH PROOF

VARÁZSOLJ PÁRATLANUL SIMA FRIZURÁT

Biolage product
OIL RENEW

FORRADALMI REGENERÁLÁS

Biolage product
FIBER STRONG

EGYEDÜLÁLLÓ HAJSZERKEZET-ERŐSÍTÉS

Biolage product
FULL DENSITY

ÁTTÖRÉS A HAJDÚSÍTÁSBAN

Biolage product
KERATIN DOSE

ÁTTÖRÉS A HAJ REGENERÁLÁSÁBAN

Biolage product
SCALP SYNC

TÖKÉLETES TISZTÍTÁS AZ EGÉSZSÉGES, TISZTA FEJBŐRÉRT

Biolage product
DEEP TREATMENT PACKS

MÉLYÁPOLÓ MASZKOK

Biolage product
Exquisite Oil

VÉD, ÁPOL, ERŐSÍT

Biolage product
ALL-IN-ONE COCONUT INFUSION

A BIOLAGE MINDEN IMÁDOTT TULAJDONSÁGA­ EGYETLEN TERMÉKBE ZÁRVA

Biolage product
COLOR BALM

SZÍNEZŐ KONDICIONÁLÓ

Biolage

#biolagehu    #biolage


Ha szeretnél többet megtudni a Biolage életérzésről, a márka ­termékeiről és filozófiájáról, látogass el Facebook oldalunkra.

biolage.page.Header biolage.page.Header biolage.page.Header

­


 Kövess minket online